Om oss
GoCustomized är ett ungt e-handelsstartup som befinner sig i hjärtat av Amsterdam, Nederländerna. Vi fokuserar främst på accessoar marknaden med våra unika och originella personliga produkter. Surfplattor och mobiler blev allt fler men samtidigt allt tråkigare och uttryckslösa, man ser knappt skillnaden från den ena prylen till den andra. Vi har tröttnat på det och ger dig möjligheten att få något personligt och unikt på ett enkelt och billigt sätt.
Kom igen, ge mig något nytt och spännande! Det var precis vad vi tänkte 2012 när vi la grunden för vårt uppdrag att erbjuda ett enkelt sätt att ge din favoritpryl en ny och unik look. Allt började maj 2012 när vi lanserade vår första, egentillverkade och personlig produkt: ett iPhone 4 skal. Baksidan bestod av anpassnings- och utbytbart glass för iPhone 4s. Det var vår ledande produkt som resulterade i omedelbar framgång.
En mästare av personliga trycksaker. Här på GoCustomized kan vi allt om tryckkonsten. Vi är experter på att säkerställa att materialen vi använder är perfekt lämpade för trycktekniken vi använder. Vi har förmågan att uppnå de bästa resultaten oavsett typen, formen eller materialet av skalet du önskar. Vi kan därmed säkerställa en perfekt finish.

Vi är inte klara än! GoCustomized står aldrig still! Vårt produktutvecklingsteam letar ständigt efter nya unika skal för varenda telefon eller padda du kan tänka dig. Oavsett om det är bambu, flip, plånbok, spegel skal for den nyaste Samsung eller iPhone mobilen så ligger vi alltid ett steg före alla andra. Vi testar varenda produkt innan vi gör den tillgänglig till dig, för vi nöjer oss bara med det bästa.

Designa eget iPhone eller iPad skal!

Letar du efter unika och personliga skal eller ett speciellt fodral till din pekplatta? Att vara unik anses som lyx i dagens läge. Därför ger GoCustomized dig möjligheten att designa perfekta personliga skalet eller iPad fodral för just dig. GoCustomized har ett brett utbud av skal och fodral till pekplattor.


Du kan göra mobilskal till iPhone 15 och 15 Plus, iPhone 15 Pro och 15 Pro Max, iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 12, Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S22, Galaxy S21, Galaxy S20, Galaxy A Series, Huawei, Sony och många fler. Du kan skapa ditt personliga skal med din favoritbild, citat och färggranna mönster. Använd din kreativitet till fullo och designa ett skal som passar just dig.

Designa ett iPad skal

Som tidigare nämnts erbjuder GoCustomized även personliga iPad skal. Bland sortimentet hittar du allt från iPad Air 2022, iPad 2021, iPad Mini 2021 och iPad 2020. Så vad väntar du på? Sätt igång och gör ditt eget unika skal redan nu!


Det krävs endast några enkla klick för att designa ditt eget skal eller iPad fodral på GoCustomized. Vi vägleder dig steg för steg hur du får till ditt alldeles eget skal - enkelt och okomplicerat! Gör ett personligt skal för 149,50 kr, vilket inkluderar snabb och fri frakt.